ВЕЛИКДЕНСКА АКЦИЯ 2014!

Търси по Каталожен номер/Модел

ВЕЛИКДЕНСКА АКЦИЯ 2014!

От 17.04.2014 до 30.09.2014 Глобал – Тест ЕООД предлага на атрактивна цена (-12%) термовизионна камера testo 875i!

С термовизионна камера testo 875-i може да проверявате вещества и компоненти без да ги увреждате. Това Ви позволява да откривате проблемните места при профилактичното обслужване и поддръжка в промишлеността, както и при мониторинг в производството, преди да се е появила някаква неизправност или опасност от пожар. С testo 875-i Вие проследявате енергийните загуби в сградната термография, помагайки на Вашите клиенти да намалят големите разходи за отопление. С новата термовизионна камера testo 875-i спестявате време, енергия и пари в промишлената и сградна термография и си осигурявате абсолютна сигурност.

• Размер на детектора 160 x 120 пиксела: С 19,200 температурни измервателни точки, измерваните обекти се визуализират с много добро качество на образа, ясно и точно

• Технология на изключително висока разделителна способност до 320 x 240 пиксела: технологията на изключително високата разделителна способност подобрява качеството на образа с един клас, т.е. разделителната способност на термовизионните образи е четири пъти по-висока.

• Топлинна чувствителност < 50 mK: Благодарение на отличната температурна разделителна способност < 50 mK, дори и най-малките температурни разлики са видими.

• Вградена цифрова камера: Заедно с термовизионния образ, се запаметява и реалният образ на измервания обект.

• Автоматично разпознаване на топли/студени места: Критичният температурен статус се визуализира директно в термовизионния образ с помощта на автоматичното разпознаване на топли/студени места..

• Соларен режим: За всяко измерване в камерата може да се въведе интензитет на слънчевата радиация. Тази стойност се запаметява със всеки термовизионнен образ.

• Специален измервателен режим за откриване на застрашени от поява на плесен места: Чрез ръчно въвеждане на околната температура и влага, както и на повърхностната температура, се изчислява стойността на влагата за всяка една измервателна точка, която се визуализира в термовизионния образ като застрашен участък. Измерване на влага с радио сонда (опция - само за testo 875-2i ).

• Измерване на високи температури до 550°C: С помощта на опцията за измерване на високи температури, измервателният обхват на камерата може да бъде гъвкаво разширен до 550°C (само за testo 875-2i)

• Сменяем обектив (опция - само за testo 875-2i ): Широкоъгълен и телефото обектив

• Запис на гласов коментар с помощта на слушалка с микрофон (само за testo 875-2i)

КОИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ УРЕДИ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ С ЕКСПЕРТИТЕ НА ГЛОБАЛ-ТЕСТ.