НОВИ ИНФРАЧЕРВЕНИ ТЕРМОМЕТРИ ЗА ПРОМИШЛЕНОСТТА

Търси по Каталожен номер/Модел

НОВИ ИНФРАЧЕРВЕНИ ТЕРМОМЕТРИ ЗА ПРОМИШЛЕНОСТТА

Информация

Възползвайте се от предимствата на серията термометри testo 835 с широко приложение в промишлеността: напр. за мониторинг на повърхностната температура и влага, за инспектиране на вентилационни и климатични системи, за поддръжка на производствени промишлени системи или за контрол на качеството на промишлени продукти.

С инфрачервената измервателна технология от Testo Вие постигате висококачествени резултати дори при измерване от голямо разстояние. С помощта на инфрачервеното измерване се осъществява мониторинг на температурата на малки, движещи се, труднодостъпни или много горещи обекти. Предимството на инфрачервеното измерване е при измерване на повърхностната влага в сградите или в металургията, стъкларската и керамичната промишленост, където се измерват температури до 1500 °C. Така че Вие може да сте сигурни, че всичко е под контрол и в съответствие със стандартите Ви за качество по всяко време.

Предимства на серия testo 835:

  • Без измервателни грешки благодарение на фокусиращата оптика (5 m разстояние = 10 cm измервателно петно)
  • Запаметяване на измерените данни на място и анализът им на PC
  • Удобна навигация в менюто с икони и джойстик
  • Памет за измерените стойности и местоположения и анализ на данните на PC
  • Качествени измервания без нужда от предварителна подготовка
Серия testo 835. Инфрачервени измервания за вашите специфични приложения.
 
testo 835-T1 – Първи стъпки в областта на интелигентната инфрачервена измервателна технология
Максимална сигурност и прецизност при измерване на температурата на по-малки обекти от голямо разстояние, напр. при мониторинг температурата на стени, отстраняване на повреди при отоплителни и климатични системи, или контрол на качеството на промишлени продукти.
 
 
testo 835 -T2 – Професионалистът за високи температури
Измерва изключително точно температури до 1500 °C от безопасно разстояние, благодарение на разширения му измервателен обхват, напр. при мониторинг температурата на продукти в стъкларската, керамичната промишленост и металургията.
 
 
testo 835-H1 – Специален уред с вградено измерване на повърхностната влагаИзползвайте неговото уникално, патентовано инфрачервено измерване на повърхностната влага за навременното откриване на застрашени от поява на плесен места в сградите, за измерване на влага или за проверка на точката на роса.
 
 
 

 

 

 

 

 

КОИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ УРЕДИ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ С ЕКСПЕРТИТЕ НА ГЛОБАЛ-ТЕСТ.