НОВ ГАЗ АНАЛИЗАТОР ОТ TESTO

Търси по Каталожен номер/Модел

НОВ ГАЗ АНАЛИЗАТОР ОТ TESTO

Информация

testo 310: Най-лесният начин за анализ на димни газове

 

Testo 310 комбинира четирите основни измервателни функции – измерване на димни газове, CO в ок. среда, тяга и налягане. Уредът има две клетки за O2 и CO и температурен сензор, вграден в сондата за димни газове. Клетките измерват кислород и въглероден моноксид, както и димни газове и околна температура. На базата на тези стойности могат да се изчислят параметри като CO2, к.п.д. и загуба на димни газове.

 

 

Независимо дали искате да извършите подробен анализ на димните газове, да проверите основните настройки на новоинсталирана система или да извършите сервизна поддръжка на горивната система: с четирите измервателни менюта на testo 310, за димни газове, CO в ок. среда, тяга и диференциално налягане, Вие сте оптимално оборудвани за целта.

Testo 310 комбинира основните измервателни функции с изключителна точност, което го прави подходящ за извършване на всички базови измервания на горивната система. Дългият живот на батериите от 10 часа гарантира непрекъсната работа на уреда. Тъй-като е компактен и лесен за употреба testo 310 е подходящият уред за ежедневна употреба.

Специално създаденият принтер за testo 310, включващ ИЧ интерфейс, позволява създаването на протоколи на място. Текущо измерената стойност може да бъде отпечатана на място по време или след измерването.

Благодарение на автоматичното нулиране на клетките testo 310 е готов за работа веднага след включването му. Тesto 310 се отличава с лесното си боравене и навигиране в менюто. Добре осветеният дисплей позволява лесно изчитане на измерените стойности, дори при лоши условия на осветеност. Горивата са запаметени в уреда не само като номера, но и с кратко описание.

 

 

КОИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ УРЕДИ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ С ЕКСПЕРТИТЕ НА ГЛОБАЛ-ТЕСТ.