Дата логери testo 184: Мониторинг на околните условия при транспортиране на фармацевтични продукти

Търси по Каталожен номер/Модел

Дата логери testo 184: Мониторинг на околните условия при транспортиране на фармацевтични продукти

Информация

При транспортиране на фармацевтични продукти, е необходимо непрекъснато контролиране на стойностите на температура и влага. Нарушаването на граничните стойности може да рефлектира върху качеството и активните съставки на лекарствените продукти, а това да  доведе до необратими последици за здравето на пациентите.

Серия дата логери testo 184 е специално създадена за контрол на температурата и влагата и документиране на данни при транспортиране на хранителни и фармацевтични продукти, в съответствие със стандартите GxP, 21 CFR Part 11, HACCP и EN 12830.

Дата логери testo 184 Ви позволяват да наблюдавате всеки един етап от хладилната верига. По време на транспортирането на лекарствени продукти логерите запаметяват всички промени на околните условия. След достигане до крайната дестинация само с един поглед към светодиодите може да разберете дали са достигнати зядядените гранични стойности. За да получите подробна информация, е достатъчно само да свържете логера към PC – незабавно се генерира PDF протокол със всички интересуващи ви данни.

 • Ясна алармена индикация
  Един поглед към светодиодите е достатъчен за да разберете, дали граничните стойности са били преминати по време на транспортирането.
 • Изключително лесно опериране
  С testo 184  се работи интуитивно и може да бъде използван без специална предварителна подготовка или познания: С бутон "Start" започва записът на данни. С бутон "Stop" се прекратява записът.
 • Изключително лесно конфигуриране
  Във всеки testo 184  е запаметен конфигурационен файл, с помощта на който конфигурирането на testo 184 е детска игра – без сваляне и инсталиране на софтуер, без потребителски интерфейс и без допълнителни разходи
 • Удобно изчитане
  Веднага след свързване на дата логера testo 184 към USB на РС се създава PDF протокол с данните, натрупани по време на транспортирането.
 • Изчитане в движение/разпечатване на място
  Всички логери testo 184 могат да бъдат изчетени на място с NFC Android smartphone. Прехвърлянето на данни от дата логера към съвместим Testo принтер (опция) също се осъществява безжично чрез NFC.
 • IT-обезпечен
  Дата логери testo 184 работят безупречно без да е необходимо да се сваля или инсталира софтуер, така че IT проблемите са сведени до минимум.

КОИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ УРЕДИ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ С ЕКСПЕРТИТЕ НА ГЛОБАЛ-ТЕСТ.